Wat ga je doen?

Ondersteunend Begeleider dagbesteding


Bekijk de vacatures

Wat doet een begeleider dagbesteding?

Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan een zinvolle en fijne daginvulling voor onze cliënten? Dan is werken op een van onze dagbestedingslocaties iets voor jou.

 

Als ondersteunend begeleider dagbesteding werk je samen met je team aan de uitvoering van het ondersteuningsplan van de cliënten. Je biedt veiligheid en structuur, ondersteunt in het onderhouden van sociale contacten en houdt de vaardigheden in stand. Maar je doet nog meer! Denk ook aan administratieve werkzaamheden, huishoudelijke taken en ADL-handelingen. Daarnaast kijk je altijd naar mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van de mensen die jij ondersteunt. Je onderhoudt contacten met gedragsdeskundigen, familie en overige collega’s die betrokken zijn bij de cliënt. In samenwerking met deze betrokkenen schep jij de voorwaarden voor een waardevol leven en zinvolle dagbesteding.

 

Werken bij Zuidwester
volgens Corrine Jaren geleden werkte Corrine Vroedsteijn als invalkracht bij Zuidwester. Ze koos echter een andere weg en ging werken in de tuinbouw. Lees het hele verhaal