Wat ga je doen?

De vakgebieden
bij Zuidwester
De vakgebieden bij Zuidwester

Zuidwester heeft veel verschillende functies. Zo hebben we begeleiders in de woonomgeving (intra- en extramuraal) en op onze dagbestedingslocaties. Ook hebben we een team aan behandelaren en zorgspecialisten, denk bijvoorbeeld aan gedragsdeskundige, AVG’ers, fysio- en ergotherapeuten. Naast deze cliëntgebonden functies hebben we ook ondersteunende afdelingen, hier werken mensen in ondersteunende en adviserende functies. Kortom, Zuidwester heeft heel veel verschillende mogelijkheden.

Hieronder vind je meer informatie over de meest voorkomende functies binnen Zuidwester.

Woonbegeleider


Ben jij in staat om écht contact te maken met mensen met een verstandelijke beperking? Lijkt het je een uitdaging om hen een veilige, gezellige en gestructureerde woonomgeving te bieden?
Lees verder

Ondersteunend woonbegeleider


Lijkt het jou een uitdaging om mensen met een verstandelijke beperking een fijne, veilige en gestructureerde woonomgeving te bieden?
Lees verder

Begeleider dagbesteding


Zie jij het als een uitdaging om cliënten een zinvolle en fijne daginvulling te geven? Dan is werken op een van onze dagbestedingslocaties iets voor jou!


Lees verder

Ondersteunend Begeleider dagbesteding


Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan een zinvolle en fijne daginvulling voor onze cliënten? Dan is werken op een van onze dagbestedingslocaties iets voor jou.


Lees verder

Flexmedewerker


Of zit je in een levensfase waarin je behoefte hebt aan flexibiliteit ten aanzien van je werk? Of volg je een zorgopleiding en wil je relevante werkervaring opdoen?
Lees verder

Leren bij Zuidwester


Je wilt graag iets betekenen voor andere mensen en zou daar je beroep van willen maken. Het liefst wil je het vak leren door het in de praktijk te doen. Dat kan!
Lees verder