Over Zuidwester

Veelgestelde
vragen


Wat ga ik verdienen?

Je verdient een salaris dat is vastgesteld in de cao Gehandicaptenzorg. Bij iedere functie binnen Zuidwester hoort een vastgestelde schaal. Deze schaal staat altijd vermeld in de vacature. Zo weet jij wat je van ons kunt verwachten. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je werkervaring.

Daarnaast heeft Zuidwester een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven.

Kan ik een dienst meelopen?

Een dienst meelopen om te kijken of Zuidwester en de functie goed bij je past, is zeker een goed idee. Op deze manier krijg je een goed beeld van je toekomstige werk. Na een positief sollicitatiegesprek, kan je eerst een dienst meelopen in de functie.   

Is er een inwerkprogramma?

Om je in de eerste periode goed op weg te helpen in je nieuwe functie, is er een leuk en leerzaam inwerkprogramma ontwikkeld. Dit helpt je op weg om snel wegwijs te worden binnen je functie en binnen Zuidwester. Daarnaast is een collega uit jouw team gedurende je inwerkperiode aan je gekoppeld als inwerkmaatje.  

Hoe kan ik solliciteren?

Wat leuk dat je overweegt om bij Zuidwester te solliciteren! Dit kan op drie manieren:

  1. Klik op de knop “solliciteer direct” in de vacature van jouw voorkeur.
  2. Ga naar de contactpagina en stuur een open sollicitatie naar onze recruiters.